Eiersalade op Rijstwafels

Probeer deze smaakvolle en gezonde Eiersalade op Rijstwafels. Een heerlijk recept dat in 20 minuten klaar is en perfect is als voedzame lunch of lichte snack. Geniet van de frisse smaak van citroen, dille en tomaat in combinatie met romige eiersalade!
Eiersalade op Rijstwafels
2 Porties | 20 Minuten
Ingrediënten
- 6 eieren
- 20 gram verse dille, fijngehakt
- 2 groene uien, in ringetjes gesneden
- 1 citroen, uitgeperst
- 60 gram Griekse yoghurt, 2% vet
- 1 theelepel Dijonmosterd
- 6 rijstwafels
- 1 tomaat, in plakjes
Bereidingswijze
- Kook de eieren 7 minuten, spoel ze daarna af met koud water en laat ze uitlekken. Pel de eieren en prak ze in een kom met een vork.
- Meng de dille, groene uien, citroensap, Griekse yoghurt, mosterd en breng op smaak met zout en peper.
- Schep de eiersalade op de rijstwafels, beleg met plakjes tomaat, garneer met extra dille en breng op smaak met peper.
Voedingswaarden
Per Portie
Energie | Koolhydraten | Eiwitten | Vetten |
348kcal | 27g | 24g | 16g |